• La meva foto preferida!

  IMAG0775Aquest matí hem visitat l’exposició de l’Associació Fotogràfica de Sant Cugat i heu triat una fotografia en grups i l’heu descrita amb tot el vocabulari que hem aprés per a descriure paisatges i persones. Després heu descrit la vostra pròpia fotografia als companys, ara és el moment de fer aquesta descripció de la vostra fotografia al Blog, i comentar les dels companys i companyes! Recordeu tot el vocabulari i les estructures que hem après!!

  IMG_7269 IMG_7374

 1. Cristina

  08 des. 14
  12:05 #

  Bon dia a tothom,
  La teva foto Montse M’agrada per que em inspira tranquilitat i els colors diferents em sembla al tardó…es luminosa i clara.

  Las mevas foto son diferents…en la primera es la meva alegría, esforç, esperança, pero també desafío i a vagades desesperació…es la meva filla al sortir de un cross femení infantil…alegre per participar en el cross…
  La segona foto decobreixa la tardó, una mica sense les fullas dels arbres i fa més fret … El passeig está molt aprop de la biblioteca Gabriel Ferrater… Us recomano visitarlo en diferents moments del any… refleixa els estacions durant el any…

 2. laura

  10 des. 14
  12:40 #

  Aquesta foto s’ha fet al jardi de l’apartement que el meu marit tenia llogat a Menorca fa 4 anys quan hi trevallaba.
  Durant dos anys jo vaig pasat molt de temps a aqueste jardi. Jo viatjaba a Menorca sempre que podía i pasaba moltas horas mirant el mar y els veixels que passaban davant, perque això es la entrada del port de Mao.
  L’edifici que es veu es està en una Illa y es un Hospital antic on deixaven les malats contagiosos que arribaven en veixel per passar la quarentena .
  El petit vaixel que es veu davant l’illa es el tipic vaixel de pesca de l’illa, i es diu llaüt.
  La foto vas ser presa a la tarda d’un dia d’estiu quan els colors són mes suaus. Aquell dia el mar estaba molt tranquil

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!