Un dia vaig anar d’excursió

serra-del-cadi-intro

Catalunya té llocs molt bonics, racons amagats meravellosos. Ja sigui costa o muntanya, té indrets que et fan sentir un privilegiat només de contemplar-los.

Un dia vaig anar d’excursió al parc natural Cadí Moixeró. Hi vaig anar amb els meus amics. Primer vam caminar durant tres hores fins al cim del Cadí, una de les muntanyes més altes d’aquella zona. Hi havia unes vistes impressionants. Fins i tot vam veure isards, uns animals salvatges molt bonics. A la tornada, vam parar a dinar a Fórnols, un poblet encantador. Jo vaig demanar estofat de senglar, el meu xicot va preferir mongetes amb botifarra i la resta d’amics van menjar un bon plat d’escudella. Vam passar un dia molt agradable i va ser una excursió que em va agradar molt.

I tu, quina excursió vas fer per Catalunya? Què vas visitar? Amb qui hi vas anar?

RECORDA

Jo vaig (anar, visitar, veure…)

Tu vas (anar, visitar, veure…)

Ell / ella / vostè va (anar, visitar, veure…)

Nosaltres vam (anar, visitar, veure…)

Vosaltres vau (anar, visitar, veure…)

Ells / elles / vostès van (anar, visitar, veure…)