1. karla

  18 oct. 16
  20:30 #

  hola bona nit, jo soc la karla tinc cuaranta dos anys, soc de Honduras pro viu a ripollet rambla st. jordi. la meva llengua materna es el castella. la meva mare es diu carma y te seixanta sis anys. tinc dos fills el carlos te vint-i-dos anys i el Eduardo te tretza anys tots viuren a honduras m agrada molt el catala.

  1. cvidal

   19 oct. 16
   9:44 #

   Molt bé, Karla!
   Una petita correcció: Sóc d’Hondures, però VISC a Ripollet, a la rambla Sant Jordi.
   Repassa el verb VIURE.

   Bona feina!

 2. griselda

  25 oct. 16
  9:57 #

  hola, jo soc la griselda tinc 32 anys, soc de monterrey pero visc a ripollet, la meva llengua materna es el castella, la meva mare es diu maria i te 62 anys, el meu pare es diu juan i te 64 anys ells viuren a monterrey

 3. Marina

  25 oct. 16
  10:00 #

  Hola bon día jo soc la Marina tinc 36 anys, soc de Guatemala pero visc a Ripollet a la rambla sant Jordi, el meu marit es diu Carlos vivim juns te 34 anys, tenim una conilla es diu Panquequita.

 4. Nelsy

  25 oct. 16
  10:02 #

  hola bon dia, sóc la Nelsy i tinc 39 anys, visc a Ripollet amb el meu marit y el meu fill. El meu marit es diu Manolo y té 40 anys i el meu fill té 2 anys y es diu Angel. També visc amb la meva mare y el meu pare, son de Colombia i la meva mare té 60 anys i es diu Martha i el meu pare té 80 anys i es diu Pablo. La meva llengua materna es el castellá.

 5. Alejandra

  25 oct. 16
  10:02 #

  hola, bon dia. sóc la Alejandra, tinc trenta-dos anys, sóc de Málaga pero visc a Ripollet, a la rambla de san esteve. la meva llegua materna és el castella. El meu pare es diu Diego te setanta cinc anys i la meva mare es diu Isabel. Tinc sis germans i cinc nebots.

 6. mohsan maqbool

  25 oct. 16
  10:04 #

  hola bon dia,jo soc el mohsin tinc vint-i-sis anys,soc de pakistan pero´ visc a ripollet a la rambla st jordi, tinc una germana te vint anys,es diu fatima,la meva llengua materna es urdu,la meva mare es diu ramazan,te quaranta cinc anys,

 7. mustapha

  25 oct. 16
  10:06 #

  Hola!
  soc el Mustapha tinc cuaranta tres anys , soc del Marroc pero visc a Ripollet C/ San Jaume , la meva llengua materna es el arabe .
  fa cinq anys que visc a espanya i m’agrada molt catalonya .
  tambe m’agrada el classe de catala.

  bona sort a tothom

 8. Jayro

  25 oct. 16
  10:07 #

  Hola bon dia , jo sóc el Jayro i tinc setze anys , sóc de Peru però visc a Ripollet al Carrer Nou i la meva llengua materna es el castellá. La meva mare es diu Charo y té quaranta dos anys.Té una filla la Jhoselyn que te vint-i-tres anys i tambe visc a Ripollet.

 9. Federico

  25 oct. 16
  10:07 #

  Bon dia, jo sóc Federico tinc vint-i-vuit anys, soc de Uruguay peró visc a Ripollet, al carrer Monturiol. Visc amb el meu pare i el meu germa. El meu pare té seixanta-i-sis anys i el meu germa té catrorze anys.

 10. Jhoselyn

  25 oct. 16
  10:07 #

  Hola bon dia, jo sóc la Jhoselyn y tinc vint-i-tres anys. Sóc Peruana i la meva llengua materna es al castellá. Visc a Ripollet al Carrer Nou con la meva mara, el meu germá i el meu nuvi. La meva mara té quaranta dos anys. El meu germá té setze anys i el meu nuvi té vinti anys. Tambe tinc un fill que es diu Santiago i viu en Peru. El meu fill té sis anys i es molt bonico.

 11. Amanpreet Singh

  25 oct. 16
  10:08 #

  Bon día,

  Soc l’Amanpreet, visc a Ripollet. tinc vint-i-quatre anys. soc de l’India però visc a Espanya desde 2014. La meva llengua materna es el punjabi. El meu pare viu a l’India, es militar. Tinc dos germanes. La meva mare es cuinera.

 12. chaima el mammar

  25 oct. 16
  10:09 #

  hola, jo soc la chaima tinc 17 anys, soc de montcada pero visc a ripollet, la meva llengua materna es el arab, la meva mare es diu nadia i te 33 anys, el meu pare es diu ahmed i te 43 anys ells viuren a montcada

 13. tatiana

  25 oct. 16
  10:11 #

  hola bon dia soc la tatiana tinc vintcinc anys soc de honduras visc al carrer balmes la meva mara es diu lourdes te quaranta anys i visc honduras el meu marit es diu jose te vint noa anys i viu honduras

 14. Yohana boniforti

  16 nov. 16
  22:20 #

  Hola soc la yohana tinc ternta i quatre anys soc venezolana pero visc a barbera del valles fa tres anys..la meva familia i son tots a venezuela. El meu marit es el jose te quaranta i quatra anys es espanol

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!