• Coneixeu els llibres de Lectura Fàcil (LF)?

  logo-lf

  El material anomenat de Lectura Fàcil són llibres, documents administratius i legals, textos, informatius, pàgines web que segueixen les directrius internacionals de l’IFLA (International Federation of Library Associations and Institutions) i d’Inclusion Europe pertot allò que fa referència al llenguatge, el contingut i la forma. Tots els materials de Lectura Fàcil porten el logo LF.

  Tal com vam parlar a classe, us proposo que aneu a la biblioteca de la vostra població i demaneu on podeu trobar aquests llibres de LF en català. Trieu el que us agradi més i després contesteu aquest missatge amb el títol del llibre que heu triat. A partir d’aquí us farem una activitat que serà avaluable i que haureu de fer a casa durant o després de la lectura.

  Bona lectura a tots!

   

 1. Jesús Gerardo Miró Ramos

  21 nov. 16
  18:26 #

  Jo he pres de la biblioteca el llibre “Catalunya 1714” d’Eugènia Salvador. L’autora sintetitza els aspectes més rellevants d euna guerra en la qual Catalunya surt molt mal parada i que acaba dibuixant un nou mapa polític a Europa. Espero conèixer aspectes rellevants de perquè el catalanisme com a país.

  Salutacions

 2. Liliana Bentivoglio

  21 nov. 16
  21:40 #

  El titol del meu libre es “Prepara’t per Triunfar” de Josef Ajram

  El tema central es la fi de la crisis a España i l’assoliment d’objectius personales i de treball, amb exemples autobiográfica.

 3. Cristina

  23 nov. 16
  22:54 #

  Jo he escollit “Hola Connie” de Rosa Gallifa i Mas. Encara no he començat a llegir-ho, però sembla que es tracta d’una historia d’ amistat entre dues dones que es comuniquen per mail.

 4. Vanessa

  11 des. 16
  13:06 #

  Hola a tots!
  Jo he escollit “Les mateixes estrelles” de Núria Martí Constans. és la història d’una mare y una filla que fugen de la Guerra Civil Espanyola a Xile en un vaixell des de França. Es una història d’amistat, de solidaritat i d’amor.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!