• El mercat i els aliments

  1. miriam

    13 Des 16
    8:41 #

    La casa dels meus somnis, és a la cuitat no molt gra, té garatge, una petita oficina on aquesta una biblioteca i un escritori amb lórdinador a mes dues habitacions de granderia mitjana clares de color blau i gris de grans finestres perque entre molt llum amb balcons cada una tè bany con dutxa,la cuina molt àmplia con encimeres negres, molt prestatgeria i bugaderia, terrassa many grang, amb flores i plantes, sala menjador mitjans també de parets clares amb dues finestres , la seva decoracion molt senzilla molt minimalista

    Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!