• La meravellosa història de Peter Schlemihl

    El dia 7 de març anirem a la Biblioteca Esteve Paluzie per fer activitats relacionades amb la lectura del llibre del curs Bàsic 2. Per començar a preparar la trobada, i un cop hàgiu llegit el llibre, us animo a escriure què us ha semblat la novel·la i si la recomaneu a altres alumnes.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!