• Els embarbussaments

  Un embarbussament és un joc de paraules que juga amb la dificultat de pronunciar paraules o frases basant-se en la similitud dels sons que contenen, que fa que el parlant els intercanviï. Els embarbussaments provoquen un  efecte còmic per la dificultat de la pronúncia i la confusió que comporta.

  En trobaràs més informació en aquest article de la Viquipèdia.

  «En cap cap cap el que cap en aquest cap.»

  Saps pronunciar algun embarbussament en la teva llengua?
  Envia’ns-el!

  Envia’ns un embarbussament en la teva llengua i explica molt breument en català de què parla.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!