• Visita a la Biblioteca Central de Cerdanyola

  Hola!

  Avui hem traslladat la classe de català a la Biblioteca Central de Cerdanyola. La Cristina Alfaro ens ha fet una visita guiada i ens ha explicat què hi ha a cada una de les quatre plantes de la biblioteca i els diferents tipus de serveis que hi podem trobar. Us exposo aquí algunes preguntes i així les podrem comentar dijous a classe:

  1) T’ha agradat la visita?

  2) Quina cosa destacaries de tot el que ens ha explicat la Cristina?

  3) Quina part de la biblioteca t’ha agradat més?

  A més, us passo l’enllaç a la pàgina web Viasona, que és una enciclopèdia de música catalana a Internet que pretén indexar tots els artistes i grups que han cantat en català, a més dels discos editats i les cançons compostes en aquesta llengua des de l’any 1960 i fins a dia d’avui. Entreu-hi i veureu que n’hi moltíssims!

 1. Florentina Madalina Trandafirescu

  28 nov. 17
  23:23 #

  Hola Lidia!!!La visita que hem fet avui m’ha agradat,hem passat una estona agradable.M’ha semblat molt interessant tot i sobretot les activitats que fan amb els nens.La part que més m’ha agradat ha estat la de dalt de l’últim pis pensó que es pot passar una estona agradable alli.

 2. Joselito Martínez Meléndez

  29 nov. 17
  15:39 #

  bon día; la visita de bobioteca ha estat molt fructifera . Cristina ha estat molt amable i ens ha explicat molt be , la bibliotecaestà molt ben organitzada la zona que més m`agrada és l´planta menys un per l´amplia colecció de libres de diversos géners i els espais per estudiar i explora per internet. maltés gracias.

 3. Bianca

  29 nov. 17
  21:32 #

  La visita a la biblioteca ha estat molt interessant perche he pogut descobrir alguns coses che non savia.
  Como per exemple que la biblioteca hi ha una part de lectura per diferents nivels de català, tambè que hi ha diversos libres de altres llengues como el angles, italià y francè.
  Tot aixó es interessant per las persones que volen millorar les idiomas o estudiarles per conta de cadascun.
  També els mes petits poden disfrutar de un agradable espai de lectura. Hi ha molts libres per totes les edats.
  Trovo molt important que si pense en los gusts de toda la gent com la parte de musica, videos y comics que tambè es part de la cultura i es una de las parts que mas m’ agradat ahh i la part de libres de cuina !!!!!!

  Les biblioteques son un spai molt important per la nostra societat !

 4. lponsati

  30 nov. 17
  15:12 #

  Moltes gràcies pels vostres comentaris! Sí, realment va ser una visita molt profitosa i tots vam aprendre coses noves.

 5. ANDREA JOHANNA YAGUAL ARAMBULO

  04 des. 17
  22:43 #

  Lidia me h agradad moltes vegadas es bo conegut la biblioteca y penso que educa a tot que bulia aprenar d tots .

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!