Visita a la Biblioteca Central de Cerdanyola

Hola!

Avui hem traslladat la classe de català a la Biblioteca Central de Cerdanyola. La Cristina Alfaro ens ha fet una visita guiada i ens ha explicat què hi ha a cada una de les quatre plantes de la biblioteca i els diferents tipus de serveis que hi podem trobar. Us exposo aquí algunes preguntes i així les podrem comentar dijous a classe:

1) T’ha agradat la visita?

2) Quina cosa destacaries de tot el que ens ha explicat la Cristina?

3) Quina part de la biblioteca t’ha agradat més?

A més, us passo l’enllaç a la pàgina web Viasona, que és una enciclopèdia de música catalana a Internet que pretén indexar tots els artistes i grups que han cantat en català, a més dels discos editats i les cançons compostes en aquesta llengua des de l’any 1960 i fins a dia d’avui. Entreu-hi i veureu que n’hi moltíssims!