• Un espectacle MOLT espectacular!

  Dimarts passat vaig anar al concert de Lady Gaga al Palau Sant Jordi de Barcelona. A les 19 h vaig sortir de la feina, vaig agafar el cotxe i amb una amiga vam anar cap a Barcelona. Quan vam arribar allà ens va sorprendre la quantitat de gent que hi havia. Tot el Palau Sant Jordi ple!

  El concert va començar a les 21.15 h i va durar força estona, una hora i mitja. La posada en escena era molt espectacular i Lady Gaga no només va cantar sinó que també portava ballarins i es movia bastant pels diferents escenaris. La cantant americana va cantar els èxits de sempre com Bad Romance o Alejandro i moltes cançons del nou àlbum que, per cert, no em sé gaire

  La veritat és que va ser un concert molt guapo i no se’m va fer gens pesat, us el recomano! I vosaltres, em podríeu recomanar algun concert i/o espectacle? Espero les vostres respostes!

 1. Vivian

  26 gen. 18
  20:29 #

  El últim llibre que vaig llegir és diu “La mujer que arañaba las paredes” el seu autor es en Alder Olse. Aquesta obra és una novel.la negra molt entretinguda. Encara que és una mica llarga, la historia que se desenvolupa és massa envolvent. Fins i tot que aquest genero literari no me agrada gaire, el autor li dona molta intriga a tota la historia fent que el lector vulgui continuar llegint fins la ultima fulla. Malgrat, que el preu es prou car, crec que és una bona inversió.
  La historia comença quant un policia danès torna al seu treball després de pateix la forta desaparició del seu company de patrulla . Com primera activitat laboral, vull trobar a una dona desapareguda fa molt anys darrera.

 2. Martha Isabel Perlaza

  29 gen. 18
  11:48 #

  El últim llibre que vaig llegir es diu “Els Pilars de la Terra”. Me va semblar molt interessant perquè tracta de la construcció d’una catedral en l’edat mitja. L’autor explica bastant detallada la manera como viuen, es relacionen i comparteixen experiències els habitants de la ciutat on va a ser construida. Es una mica llarg, te mil quaranta i set (1.047) pagines, pero t’atrapa inmediatament amb les històries d’amor, odi i por per les q’han de pasar els protagonistes. La veritat es que no se’m va fer gens pesat, us el recomano.

 3. Krzysztof Stepczynski

  05 febr. 18
  21:08 #

  Hola
  M’en alegro motl per tu que vas poder anar al concert de Lady Gaga. Veig que ho vas passar molt bé. Tinc ganes d’anar també a un concert pero ultimament no tinc força temps.
  Fa cinc anys que vaig anar a un concert de Madona també al Palau Sant Jordi.
  Era impresionant , crec que t’agradaria molt .
  Si tens l’oportunitat i t’agraden les cançons de Madona et recomeno que vagis a veure-la quan torni altra vegada a Barcelona.
  Salutacions.

 4. Maria Elena

  05 febr. 18
  22:07 #

  Bona tarda companys i companyes:
  Os vull parlar una mica d’ una serie que me agrada massa i que vaig canviar la meva opinió sobre les series policiàques i que s’ anomena, Hannibal. Es una serie, que al inici, sembla ser molt lenta però la veritat es que si te agrada un poc la psicología, t’ enganxarà. A vegades té força de terror i es bastant crua. Es important que os digui que si no os agrada gens la sang i els temas de psicopates, no la vegeu . La serie tracte sobre la relació del especialista del FBI Will Graham i l’ Hannibal Lecter i tots el casos anteriors al libre del Drac Vermell. Crec que es una de les millores series que he vist mai. Us la recomano.

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!