• De què treballes? I abans? I d’aquí uns anys?

  Mireu aquest capítol de la sèrie 4Cats sobre una entrevista de feina. Després feu un comentari a partir del que us explico jo:

  Abans treballava de correctora en un diari. Els periodistes m’enviaven  les notícies, les llegia i les corregia. També els aconsellava sobre dubtes de llengua i els ajudava a escriure els textos. La feina m’agradava perquè estava al dia de totes les notícies i coneixia gent interessant, però hi havia moltes coses que no m’agradaven, com els horaris o l’estrès, perquè sempre havia de corregir molt ràpid.

  La feina que faig ara m’agrada molt més perquè preparo classes, parlo amb persones de països molt diferents,  explico gramàtica, penso activitats, llegeixo entrades al bloc que escriuen els alumnes, corregeixo exàmens, reparteixo fotocòpies, condueixo la classe…

  D’aquí uns anys m’agradaria canviar de feina perquè estic estudiant dret, així que faré d’advocada, ajudaré i assessoraré la gent amb els seus problemes amb la justícia.

 1. jonathan

  27 febr. 18
  11:37 #

  Abans treballava de repartidor de pizza en una pizzería. repartia les pizzes a la gent per tot Ripollet .la feina no m’agradava gens perque traballava moltes hores, perque tenia que repartir molt rapi.

  la feina que faig ara m’agrada molt mes perque traballo menys i no vaig repartint. soc electrista i em va molt be, arreglo totes les llums de moltes cases.

  D’aquí uns anys m’agradaría canviar de feina perque estic estudiant mecanica d’avio, areglare tots els avions del mon

 2. NAJIMA

  27 febr. 18
  11:40 #

  Abans mai treballava perquè el meu pare estava treballant. Quan vaig arribar a Barcelona vaig comencar a treballar cuidant una dona. Però en el futur vull canviar la meva feina a millor. Per això aprenc la literatura. M´encanta aprendre català.

 3. aura

  27 febr. 18
  11:47 #

  Abans treballava de mainadera amb dos nens i dos nenes, els ajudava amb els seus deures. i els cuidava tota la tarda i dormien amb mi a casa.
  Ara treballo d`ajudant de cuina els caps de semana, m`agrada perquè aprenc més sobre els menjars .
  M`agradaria treballar de mestra perquè m’agraden els nens petitons .

 4. flor Angelica

  27 febr. 18
  11:49 #

  Abans treballava en una guaderia. La feina m’agradava perqué estava amb els nens i coneixia els seus pares. Però hi havia moltes coses que no m’ agradaven, perquè sempre havia de corregir moltes notes.

 5. teresa

  27 febr. 18
  11:57 #

  Abans treballava en una estética de massatges de dimarts a divendres i tambe treballava els caps de setmana de cuinera. Ara treballo a Ripollet de cuidadora de persones grans.

 6. José Antonio

  27 febr. 18
  12:00 #

  Abans treballava d’informátic, jo vull ser enginyer de sistemes per posar programes a l’ordinador. Tambè vull aprendre a fer-ho a casa. La feina m’agrada molt perque faig càlculs i presentacions i fotocopies i treballo a Barcelona

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!