Recordes la teva primera feina?

La meva primera feina era de cambrera. Preparava amanides i postres, feia cafès, servia els menús i també rentava plats i gots. M’agradava la feina perquè sempre hi havia gent diferent, però era esgotadora perquè havia de treballar els caps de setmana i els vespres.
La meva feina actual és professora. Preparo activitats, imparteixo classes i corregeixo els deures dels alumnes. M’agrada molt perquè ensenyo la meva llengua i, a més, puc conèixer gent d’arreu del món.
Però, en realitat, a mi m’encantaria dedicar-me a fer documentals per a la televisió, per aprofundir sobre un tema, parlar amb la gent, viatjar i al final poder-ho explicar.

I tu? Quina era la teva primera feina? T’agradava? Estava ben remunerada? Què feies?
I ara a què et dediques?
Quina seria la feina dels teus somnis?