1. francisca caño

  08 març 18
  15:35 #

  Maria Curie: fuè una dona física i química Polaca, nacionalitzadaen (frança)del segle dinou i vint, reconeguda principalment per ser la primera dona en rebre dos premis Nobel i la única en fer-hoen dues especialitats (FÍSICA1903) i (QUíMICA 1903) va a imparteix classes en la universitat de (PARIS) i la segona dona de la historia en obtenir el graü de doctor en Física(tras ELSA NEUMANN) MARIA ZAMBRANO: Va a ser una professora filosofa i assagista espanyola . es caracteritzaper un molt poètic i suggeridor llenguatge i un estíl creatiu.
  Clara Campoamor, desplega una gran activitat a favor dels drets de les dones, aplega algunes conferencies en el seu llibre.i la gran defensora del sufragi universal femení a l,estat espanyol

 2. Alejandro Ledoux

  11 març 18
  18:43 #

  Es molt interessant. Els deixo un enllaç d’una exposició que es va fer fa vuit anys sobre 16 científiques catalanes

 3. Alejandro Ledoux

  11 març 18
  18:44 #

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!