El monstre de la classe

Hola!

Aquí teniu els dibuixos d’en Pere que vau fer dimarts a classe. També us passo el text que vam llegir. Quin d’aquests “Peres” s’assembla més a la descripció? Quin us agrada més?Ja podeu votar! A més a més, si algú s’anima fer la descripció d’algun monstre o ésser estrany, ho pot deixar com a comentari i la resta en podem fer un dibuix.

En Pere és el monstre de la classe. 

 En Pere té la cara grossa i rodona. És baix i gras. Té dues boques i un sol ull. A cada boca hi té dues dents. Té les galtes grosses i moltes pigues. Té dos cabells, un de curt i llis i l’altre de llarg i arrissat. Té una cicatriu molt grossa a la galta dreta i una altra al front. 

Té el nas petit i punxegut. Té un parell de barbetes, molt marcades. Té 4 orelles, 3 al costat dret, que són petites, i una al costat esquerre, que és grossa.  

En Pere té la panxa grossa, té 3 cames i 6 peus. Té 4 braços, que són molt curts. Té dues mans a cada braç. A cada mà hi té 3 dits i té unes ungles llarguíssimes. 

Ah, en Pere porta ulleres!

 

Print Friendly, PDF & Email