• El monstre de la classe

  Hola!

  Aquí teniu els dibuixos d’en Pere que vau fer dimarts a classe. També us passo el text que vam llegir. Quin d’aquests “Peres” s’assembla més a la descripció? Quin us agrada més?Ja podeu votar! A més a més, si algú s’anima fer la descripció d’algun monstre o ésser estrany, ho pot deixar com a comentari i la resta en podem fer un dibuix.

  En Pere és el monstre de la classe. 

   En Pere té la cara grossa i rodona. És baix i gras. Té dues boques i un sol ull. A cada boca hi té dues dents. Té les galtes grosses i moltes pigues. Té dos cabells, un de curt i llis i l’altre de llarg i arrissat. Té una cicatriu molt grossa a la galta dreta i una altra al front. 

  Té el nas petit i punxegut. Té un parell de barbetes, molt marcades. Té 4 orelles, 3 al costat dret, que són petites, i una al costat esquerre, que és grossa.  

  En Pere té la panxa grossa, té 3 cames i 6 peus. Té 4 braços, que són molt curts. Té dues mans a cada braç. A cada mà hi té 3 dits i té unes ungles llarguíssimes. 

  Ah, en Pere porta ulleres!

   

 1. María

  18 nov. 18
  3:00 #

  Creo que el K es el que más se parece

 2. Jhiyi

  22 nov. 18
  0:46 #

  crec que tots s’assemblen una mica

 3. Claudia

  22 nov. 18
  2:04 #

  El que más me gusta es el K

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!