RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Benvinguts!

  La tardor ens embolcalla de ple i això ho notem perquè s’escurcen els dies, comença a fer fred, la pluja fa acte de presència i la natura es prepara per rebre l’hivern, que despulla els arbres de les fulles que ara encatifen el terra. Ara som en aquest moment, i n’arribaran d’altres: el fred, Nadal, la primavera, final de curs… amb la qual cosa compartirem tantes tardes d’Intermedi com té el calendari lectiu que us vaig passar, i espero que en aquestes tardes adquirim els coneixements necessaris per escriure sense por, amb sentit, amb cara i ulls…

  Ja feia dies que tenia ganes d’obrir aquest bloc perquè us serveixi per complementar tot allò que anem treballant a classe i tot el que s’hi va comentant.

  Així, doncs, us dono la benvinguda a aquest bloc del curs Intermedi, i us convido a entrar-hi, a triar i remenar i a dir-hi la vostra, perquè de fet, és vostre!

   

   

   

   

2 comentaris

 1. toni asensio

  08 Nov 11
  14:59 #

  Hola Eva, estic donant una ullada a tota la pagina. Molt bé, crec
  que farem bona recerca.

 2. marie

  08 Nov 11
  21:19 #

  Hola Eva,
  Ja he fet els exercicis de puntuació. En la frase 3 del primer, el de les comes, vaig ficar una altra coma, després de “pluja. He vist que no hi era en la correcció, però com ho veus? Ja ho comentarem… Fins demà
  maria