RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Tasca final de la unitat 1

  L’altre dia vaig corregir les notes que vau redactar per confirmar l’assistència a la festa que organitzava un dels vostres companys i, la veritat, estic satisfeta de com han anat.

  Heu estructurat bé la informació, és a dir, hi ha tot el que se us demana a l’enunciat de l’exercici i a més, de manera ordenada. De tota manera, com que a algunes notes els falla la disposició del text, i en d’altres les oracions no acaben d’estar ben lligades amb punts i seguit, us recomano que aneu al document que us enllaço, per acabar d’assolir bé aquest aspecte de la gramàtica. Hi ha una mica de teoria, un parell d’exercicis i la solució. Si teniu dubtes els podeu comentar a classe!

  Signes-de-puntuació

   

1 comentari

 1. toni asensio

  08 Nov 11
  17:44 #

  Hola Eva, estic donant una ullada a tota la pagina. Molt bé, crec que
  farem bona recerca.

  Que tal les comes ?