Arxiu per abril, 2015

  • Diari d’hivern

    Paul Auster és un escriptor nord-americà, nascut el 1947. Les seves obres han estat traduïdes a 35 idiomes. El Diari d’hivern, publicat el 2012, és un repàs a la seva vida. A punt de fer 64 anys, l’autor s’atura a reflexionar sobre tot el que ha viscut i especialment sobre tot allò que ha sentit.
    Amb un llenguatge molt planer i amb una estructura aparentment desordenada, però molt fàcil de seguir, l’autor ens parla de la seva infantesa, dels esports que practicava, dels pares, dels estudis, de les seves estades a París, dels seus amors, de com ha anat construint la seva carrera d’escriptor.
    M’agrada especialment la part en què explica la seva biografia a partir de les cases on ha viscut, exactament 21. I també quan fa llistes, com ara aquesta, d’accions quotidianes: “esternudar i riure, badallar i plorar, fer rots i tossir, gratar-te les orelles, fregar-te els ulls, mocar-te, escurar-te la gola, mossegar-te els llavis…” en una llista inacabable de coses que fem tots els humans, fins i tot els escriptors d’èxit.

    índex2

    Article complet

Lectures compartides des de Palafrugell

Us donem la benvinguda al blog Lectures compartides a Palafrugell. Amb aquest nou espai pretenem intercanviar l’opinió de les nostres lectures, del professorat i de l’alumnat, perquè llegir és una font inesgotable de coneixement, de lleure i d’informació.


Calendari


Favorits


Etiquetes