• Un ós panda al pas zebra

    un-os-panda-a-un-pas-de-zebraEn Baljo és un jove gambià que emigra a Europa amb l’anhel d’aconseguir un futur millor, convençut que les penes marxen abans amb un somriure. La Blanca és una sabadellenca que vol deixar enrere el passat, començar de nou i trobar la felicitat malgrat les dificultats del camí.
    Roc Casagran, docent, narrador i poeta, en aquesta novel·la sobre la solidaritat, l’amor, l’egoisme i la immigració, entrellaça les històries d’aquests dos personatges que, tot i la distància que els separa, comparteixen tantes coses, com els blancs i negres d’un ós panda i un pas zebra que se superposen.

    Us recomanem la lectura de la segona novel·la d’aquest lletraferit de la llengua catalana, perquè convida a la reflexió i pel to poètic de la seva narrativa.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Lectures compartides des de Palafrugell

Us donem la benvinguda al blog Lectures compartides a Palafrugell. Amb aquest nou espai pretenem intercanviar l’opinió de les nostres lectures, del professorat i de l’alumnat, perquè llegir és una font inesgotable de coneixement, de lleure i d’informació.


Calendari


Favorits


Etiquetes