• La delicadesa

    la-delicadesa_david-foenkinos_libro-OMAC195

    Aquesta novel·la ens la recomana l’Steluta Neghina: “És la història de la Nathalie, una noia que viu una bonica i curta història d’amor amb el seu marit, en François. De sobte, la seva vida canvia completament amb la mort de l’home que tant estimava. Amb temps i esforç, la Nathalie torna a reprendre la seva vida. Aquest llibre el recomanaria a tothom perquè és una història d’amor, trista a vegades, que ens serveix com a exemple que mai hem de llançar la tovallola i hem de mirar sempre endavant.”

    Anteriorment ens l’havia recomanat una altra alumna de l’Intermedi 1, la Laura, que ens en va dir: “És una novel·la senzilla i entretinguda, de lectura agradable i recomanable, carregada de romanticisme, sense ser una història d’amor apassionada, sinó la història d’una dona que lluita per trobar un lloc en el món.”

    Us hi animeu?

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Lectures compartides des de Palafrugell

Us donem la benvinguda al blog Lectures compartides a Palafrugell. Amb aquest nou espai pretenem intercanviar l’opinió de les nostres lectures, del professorat i de l’alumnat, perquè llegir és una font inesgotable de coneixement, de lleure i d’informació.


Calendari


Favorits


Etiquetes