• Descobrir Catalunya

    DescobrirDescobrir Catalunya és una revista fundada el 1997, editada per Sàpiens publicacions i distribuïda a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears. El Descobrir va molt més enllà del turisme i els paisatges, com algú es podria imaginar.

    A través de les seves pàgines podem conèixer el país des de molts fronts: rutes, fires i passejades; el medi natural, el món de la muntanya, els espais agrícoles i ramaders, els camins de ronda o la conservació del territori; els oficis tradicionals i les antigues fàbriques reconvertides en museus; monestirs, esglésies, ermites; la gastronomia autòctona lligada a cada indret, a cada microclima; les rutes verdes i les guies per practicar els esports a l’aire lliure;  els viatges del antics viatgers aventurers i els viatges científics; apunts històrics sobre fets passats al territori; espècies animals i vegetals adaptades al territori…

    Totes aquests temes i més, il·lustrats amb fotografies magnífiques que empenyen al descobriment de Catalunya. El lligam entre terra i cultura i una bona lectura fan d’aquesta revista un reclam per comprar-la o demanar-la a la biblioteca més propera. No us la perdeu!

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Lectures compartides des de Palafrugell

Us donem la benvinguda al blog Lectures compartides a Palafrugell. Amb aquest nou espai pretenem intercanviar l’opinió de les nostres lectures, del professorat i de l’alumnat, perquè llegir és una font inesgotable de coneixement, de lleure i d’informació.


Calendari


Favorits


Etiquetes