• La filla del curandero

    La filla del curanderoUn llibre que em va recomanar una amiga i que m’ha agradat molt. El va escriure el 2001 una autora nord-americana de pares xinesos, l’Amy Tan, i es veu que té molts aspectes autobiogràfics.
    Narra part de la vida de l’autora als Estats Units actuals i també part de la vida de la seva mare i de la seva àvia a la Xina de la primera meitat del segle XX. Un contrast de dues maneres de viure ben diferents, però també amb molts punts en comú: els problemes en les relacions entre mares i filles, l’amor, la preocupació pels altres i, sobretot, la lluita per trobar el nostre lloc a la vida.

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Nuri Roig

    06 març 13
    14:20 #

    Jo també me l’he llegida, aquesta novel·la. I també em va agradar molt, sobretot la part central en què es descriu la vida a la Xina rural. Quantitat de detalls em van sorprendre enormement sobre costums, relacions familiars, creences…
    Recomanable.

Lectures compartides des de Palafrugell

Us donem la benvinguda al blog Lectures compartides a Palafrugell. Amb aquest nou espai pretenem intercanviar l’opinió de les nostres lectures, del professorat i de l’alumnat, perquè llegir és una font inesgotable de coneixement, de lleure i d’informació.


Calendari


Favorits


Etiquetes