• 2a Jornada d’Intercanvi d’Experiències en Lectura Fàcil. Usuaris i gestors

    Aquest dimecres 26 d’octubre, les millors experiències dels usuaris i els millors professionals els trobaràs a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB (Melcior de Palau, 140 de Barcelona).

    La Jornada l’organitza el Grup de Treball de Lectura Fàcil del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya (COBDC) en col·laboració amb l’Associació LF, la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB i l’Observatori sobre Biblioteques, Llibres i Lectura de la UB .

    S’adreça a tots els professionals interessats en utilitzar els materials de Lectura Fàcil, i vol ser una exposició tècnica d’experiències reals dirigides a públics amb diversos nivells de dificultat lectora.

    Tota la informació, el programa de la Jornada i la butlleta d’inscripció a http://www.cobdc.org/jornades/JLF/JILF_26-10-2011/

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius