• El grup de la Biblioteca Llefià-Xavier Soto, a la Setmana del Llibre en Català

  El CPNL va participar en “La Setmana” amb diverses activitats, i va demanar la col·laboració d’un dels nostres grups de lectura. Com que coincidia el dia de l’activitat amb el de les seves trobades -divendres- hi va anar un nombrós grup d’assistents de la Biblioteca Llefià-Xavier Soto. Per torns van llegir un capítol d’El nou món de la Sandy i van conversar sobre el fragment llegit, amb el suport del dossier de treball.

  Les assistents van estar molt contentes d’haver-hi participat i van comentar que van passar una molt bona estona, molt semblant a les trobades quinzenals que fan a la Biblioteca. La conductora del grup, M. Carme Giménez, va valorar com a molt positiva aquesta sortida en grup, que ajuda encara més a enfortir els llaços del grup i a cohesionar-lo, dins i fora de l’espai de la biblioteca.

   

   

   

   

   

   

   

  A la foto, d’esquerra a dreta, Teresa Fernàndez (CNL), Carme Bové (CPNL),  Marilín Nova, Loli Pulido, Maribel Romero, Encarna Mejías, Olga Terron, Roberta Alegre, Carme Garcia i M. Carme Giménez, voluntària que porta el grup.

  Podeu veure també la resta de fotos de la trobada.

   

 1. Carme

  19 set. 12
  19:37 #

  Gràcies Carme, la veritat és que he tingut molta sort de conèixer les que m’acompanyen en les lectures.

 2. Carme Bové

  19 set. 12
  14:14 #

  Sou un grup molt entusiasta, el tast del club va anar molt bé, us felicito!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius