• “El misteri de l’habitació groga” porta el suspens als clubs de lectura…

    En El misteri de l’habitació groga, com a totes les novel·les policíaques, hi ha suspens, intriga i emoció. Els fets tenen lloc en una estança del castell del Glandier: l’habitació groga. La porta està tancada per dins i l’única finestra que hi ha té barrots. Qui ha intentat assassinar Matilde Stangerson? Com va entrar el criminal a l’habitació? I sobretot, com en va sortir?

    [extret del web de Lectura Fàcil http://www.lecturafacil.net/es/book/el-misteri-de-lhabitacio-groga/]

    L’autor, Gaston Leroux (1868-1927) era periodista i reporter. Seguidor i admirador d’E. A. Poe i de Sir A. Conan Doyle, va  escriure també altres novel·les del gènere policíac i de terror, potser la més famosa El fantasma de l’òpera, que ha estat adaptada al cinema i al teatre musical diverses vegades.

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Soledad

    08 març 18
    19:20 #

    ​El misteri de l’habitació groga, m’ha agradat molt, té emoció, intriga i suspens, el lector va agafant cada vegada més interès a mesura que avança en la lectura, i fins al final el que imagina està equivocat. M’han agradat tots els personatges, i l’ambient on se desemvolupa la novel·la: un castell on s’imagina un ambient més misterioós. El mòvil de l’intent de assessinat i de la mort del guarda,
    « L’home verd» ,és l’amor destructiu i possessiu.

  2. Gabriel

    07 març 18
    19:55 #

    El misteri de l’habitació groga, és una novel·la policíaca que m’ha encantat llegir. M’ha agradat molt l’argument, la sencilleza de la seva escriptura, els personatges i l’explicació de les paraules noves. Penso que és molt útil per a persones que com jo estem aprenent a parlar en català. El recomano, és molt interessant.

  3. Brigit

    01 març 18
    19:05 #

    A mí, les novel·les policíaques no m’agrdaden, però en aquesta, hi ha tanta intriga, que t’anima a arribar fins al final.
    És molt fàcil de llegir. M’ha agradat molt.

  4. Pepi

    01 març 18
    18:45 #

    El llibre m’ha agradat molt i el trobo molt interessant.

  5. ana

    26 febr. 18
    22:59 #

    és un llibre de lectura fàcil que enganxa des de la primera pàgina és de gènere de misteri i això el fa interessant fins al final

  6. Carme

    26 febr. 18
    20:02 #

    És un llibre que m’ha agradat molt, amb un bon ritme, té totes les característiques de la novel·la d’intriga i t’anima a continuar llegint. Us animo a llegir-lo, us agradarà!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius