• Francesc Planas es troba amb les seves lectores i comenta amb elles “El professor de Coïmbra”

    Aquest llibre s’ha llegit en diversos grups d'”En català, llegim i parlem”, sempre amb èxit. Les assistents a la trobada -que va ser organitzada per Biblioteques de Badalona- van poder parlar amb Francesc Planas de les seves impressions, de les sorpreses que els va deparar la lectura i la intriga de la trama, a la sala de la Biblioteca Llefià-Xavier Soto.

    En Francesc ha fet un comentari en aquest blog!

    L’autor, un reconegut metge especialista de la ciutat, ha escrit diversos llibres en què relaciona el fet novel·lat amb el fet històric.

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Ana

    15 maig 19
    18:20 #

    Hola, El temps de les cireres de Montserrat Roig penso que és un bon llibre, encara que a mi m’ha decepcionat en el que es refereix al tema, penso que és massa detallista en les descripcions. Ho aconsejo a qui li agradi aquest tipus de lectura.

  2. Mercè Eres Casal

    11 maig 19
    17:33 #

    La escriptora i periodista en llengua catalana Montserrat Roig, va escriure el 1990, un any abans de la seva mort, un recull de narracions sobre la joventut perduda, el sexe, la memòria i el oblit .
    Aquests contes estan tots inclosos en el llibre ” El Cant de la Joventut”.
    Té una gran riquesa lèxica, però no m’ ha acabat d’ agradar, m’ es difícil entendre-la.
    Molt descriptiva i metafòrica.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius