• Arrenca el nou Club de Lectura Fàcil

    Aquest dimarts a la tarda es va reunir un grup de lectors per fer una tertúlia en català sobre el llibre de Lectura Fàcil Contes de Canterbury, de Geoffrey Chaucer. La sessió s’ha fet per videoconferència i això ha permès l’assistència de participants de diferents poblacions més enllà de Badalona i de Sant Adrià.

    Tot i tractar-se d’un text escrit al segle XIV, els lectors han vist com molts dels temes que hi apareixen son alhora de gran actualitat: les relacions entre homes i dones, l’amor i el desig, els estereotips socials de bellesa, la submissió versus l’empoderament de les dones, el perdó, o l’egoisme front a la generositat en els sentiments.

    S’ha aprofundit en tots aquests temes a partir del coneixement del context històric i de la diversitat de les experiències i opinions personals dels participants.

    Anirem informant de properes tertúlies amb nous títols i autors.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius