• Ja s’han obert les inscripcions als cursos de català del CPNL

    El Consorci per a la Normalització Lingüística ha obert aquesta setmana un nou període d’inscripcions als cursos de català. Els exalumnes del darrer any gaudeixen d’inscripció preferent els dies 11 i 12 de gener, els dies 13, 14 i 15 la inscripció està oberta per a la resta d’exalumnes i per al públic en general. Els cursos començaran el 25 de gener.

    A causa de les mesures per afrontar la pandèmia, la inscripció es duu a terme preferentment a través del portal d’inscripcions, on també es poden sol·licitar les proves de col·locació, i s’ofereixen cursos en modalitat virtual (síncrons) i en línia (asíncrons).

    Atenent a la voluntat social de servei públic, l’oferta conserva la gratuïtat dels cursos inicials i bàsics, una mesura establerta arran de la pandèmia, i la reducció de la resta de tarifes. Els cursos de pagament, a més, inclouen un seguit de supòsits de reducció.

    Print Friendly, PDF & Email

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius