• ‘Les mateixes estrelles’, de Núria Martí

    coberta les mateixes estrelles

    Aquest és un llibre de Lectura Fàcil que explica la història d’una mare i una filla que fugen de la Guerra Civil espanyola a bord del vaixell  Winnipeg amb destinació Xile. Un vaixell que l’escriptor Pablo Neruda va fer salpar des de França fins el 1939..

    És una història d’amistat, de solidaritat i d’amor. Però també  ens mostra la dura realitat de les persones que fugen d’una guerra. En aquest cas a través dels ulls de la Teresa i la seva filla.

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Matthew Cassidy

    11 març 24
    20:22 #

    Una història molt bonica, que té amor i desamor. D’una banda hi ha les relacions especials que la mare i la seva filla van trobar durant el viatge. De l’altra banda van perdre la relacion amb la seva terra (En el cas de la filla, duas vegades).
    Jo penso que és un recordatori que persecució o circumstàncies dolentes poden passar a tothom. Per això, hem de estar amble amb la gent que ho necessita.
    M’ha agradat molt la història, però el llibre és molt curt. M’hauria agradat llegir una versió amb més detall.

  2. Sahibjot Singh

    14 juny 23
    2:24 #

    bona tarda
    He llegit el llibre “Les mateixes estrelles”un llibre curt i de fácil lectura, relata molt bé la realitat d’una guerra.una història sobre un amor entre mare i filla.però també trist de deixar la Teva pròpia terra I família.començer la Teva nova vida des d’una nova part.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius