• El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix més de 1.300 cursos de català, del nivell A1 al C1

    El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) comença un nou període d’inscripcions per aprendre català. Els dies 15 i 16 de desembre s’obre la inscripció del torn preferent, reservada als alumnes que han fet un curs els darrers 12 mesos, i els dies 19 i 20 de desembre hi haurà la general, per a tothom. En total l’oferta formativa supera els 1.300 cursos de llengua catalana.

    En aquesta inscripció, s’oferiran més de 27.000 places entre els nivells A1 i C1, és a dir inicial, bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Els cursos començaran el 9 i el 10 de gener. Tant l’inicial com el bàsic continuen sent gratuïts per a tots els aprenents.

    Actualment, durant el període d’acreditació de nivell, les persones interessades ja poden accedir a la plataforma d’inscripció per aportar un certificat oficial que acrediti la seva competència lingüística en català o sol·licitar fer una prova de col·locació.

    En conjunt, l’oferta del segon trimestre del curs 2022-2023 té les modalitats presencials com a majoritària amb més del 84 % del total dels cursos. A més, el CPNL manté l’opció de cursar modalitats en línia. Per conèixer en detall els cursos disponibles, es pot consultar el cercador.

    Les inscripcions del CPNL es poden fer en línia a la plataforma d’inscripció o presencialment a través de la xarxa de centres, serveis i oficines arreu de Catalunya, i s’atenen per ordre d’arribada.

    Print Friendly, PDF & Email

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius