• Carme Giménez a “Més enllà de la lectura”, de l’Associació Lectura Fàcil

    L’Associació Lectura Fàcil va oferir aquest taller de dinamització lectora a les persones que dinamitzen els clubs de lectura basats en llibres de Lectura Fàcil (LF), i hi va assistir la Carme Giménez, que porta el grup de la Biblioteca Llefià-Xavier Soto.

    Eugènia Salvador, codirectora de l’Associació Lectura Fàcil, va presentar el taller, que va tenir lloc dijous dia 18 d’octubre a la Biblioteca Francesca Bonnemaison de Barcelona, a totes les persones assistents, procedents de diferents punts de Catalunya.

    El taller va anar a càrrec de Lali Feliu, actriu i especialista en teatre social, que  va transmetre diferents tècniques gestuals i de veu a través de la dramatització d’un fragment del llibre “Les mateixes estrelles”, de Núria Martí.

    En arribar se’ls va entregar un petit fragment d’aquest llibre, que van treballar, per grups, seguint les tècniques recomanades, divertides i disteses. El fet de compartir i intercanviar experiències amb persones amb el mateix objectiu va ser molt enriquidor.

    Print Friendly, PDF & Email

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius