• Any nou, llibre nou –T’hi apuntes?

    La primera setmana de gener comencen les trobades dels grups a les seves biblioteques.

    A la pestanya “Hivern 2013” hi ha la relació de llibres que es llegiran i també els horaris dels grups a cada biblioteca.

    Anima’t i apunta-t’hi! 

    Amb els grups “En català, llegim i parlem”  volem que trobeu en la lectura un estímul per continuar avançant en el coneixement de la llengua catalana i, també, que participeu en una activitat en la qual s’uneixen l’aspecte social i el cultural.

    Per això, els llibres de cada trimestre barregen autors catalans (Amàlia Lafuente a Can Casacuberta, Pere Calders a Lloreda, Agnès Rotger-Nadia Ghulam a Pomar, M. Àngels Anglada a Sant Roc, Mercè Rodoreda a Llefià-Xavier Soto), autors internacionals (Katherine Mansfield a Can Casacuberta, Paulo Coelho a Lloreda)  i llibres adaptats a nivells d’iniciació en la lectura (lectura fàcil, LF) (al Centre d’Assessorament i Recursos per a la Dona, a l’espai cultural L’Escorxador).

     

    Amb activitats complementàries per a les persones que assisteixen als grups. Imatge de la participació del grup de la Biblioteca Llefià-Xavier Soto en la Setmana del Llibre en Català (setembre 2012, Barcelona)

     

    Print Friendly, PDF & Email

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius