• Dia mundial de la poesia

    e_e_poesia_rosa_editora_128_10708_1_editora_129_8740_1La Institució de les Lletres Catalanes ha organitzat un concurs de poesia a l’espai Què Llegeixes? amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Poesia.

    Hi poden participar persones de totes les edats. Només cal estar registrat a l’espai i fer-los arribar un poema per a una de les categories proposades segons l’edat.  Cada poema podrà tenir fins a un màxim de 30 versos i s’acceptaran com a molt dos poemes per participant.

    El termini de presentació dels poemes és fins al dia 31 de març i els guanyadors de cada categoria es donaran a conèixer el dia de Sant Jordi. Podeu consultar-ne les bases.

    A més, per celebrar el Dia Mundial de la Poesia, Lletres Catalanes ha editat un desplegable amb un poema de la tarragonina Montserrat Abelló, anomenat Tan sols la paraula nua, que s’ha traduït a vint llengües. (Trobareu el despleglable amb l’original i la traducció si cliqueu a la imatge de dalt.)

     

     

    Print Friendly, PDF & Email

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius