Cicle “Dijous a l’Institut del Teatre”

Dijous 3 de maig a les 21.00

LANDRYS, LAUNDRY DE LADIES  Companyia de Ladies

Teatre Musical

Sinopsi: Si des d’un inici se m’atribueix un gènere, si se’m titlla de ‘noia’, sóc activament una noia; el ‘jo’ que emergeix a través d’aquest gènere és intel·ligible. Amb quins mitjans, per a quina finalitat he estat generada? Sempre que qüestionem el nostre gènere, correm el risc de ser anomenades ‘monstres’, quelcom que té a veure amb la tasca pacient de donar forma a la nostra impaciència per la llibertat.

Judith Butler 

Fitxa artística:

Direcció: Xavier Martínez. Ajudant de Direcció: Marc Chornet Artells. Intèrprets: Rosa Serra i Torrens, Laura Pau, Lucía Torres Lara, Pitu Manubens, Lluna Gay, Mònica Portillo, Mireia Rossich, Ester Izquierdo Olivé. Direcció Musical: Ferran Martínez. Arranjaments musicals: Sergi Sirvent. Músics: Ferran Martínez, Sergi Sirvent i Jordi Gaspar.