Cicle “Dijous a l’Institut del teatre”

Últim espectacle de la Temporada 2011/12

LANDED   de la Cia. Argos Teatre – Juan Carlo Castillo

Ballarins : Raquel Salamanca Santaella i Juan Carlo Castillo  //   Actriu :: Marta Rodríguez

Sinopsi :  Aquest espectacle de dansa és una reflexió sobre els processos migratoris, basada en les diferències culturals i les diferents maneres d’integració quan algú arriba a un lloc nou. Just landed és un apel.latiu que se’ls dóna a les persones que recentment arriben a un determinat territori. Aquest fet pot implicar conseqüències traumàtiques depenent de qui sigui i en quines condicions arriba. L’adaptació de les habilitats socials de la persona, la qual pot costar un curt temps com també durar tota la vida.

Podeu veure un fragment a :  http://vimeo.com/juancarlocastillo/landed

Podeu llegir una critica de la peça a :: http://www.alreadylanded.blogspot.com/p/critica-landed-by-jordi-valderrama-lima.html

Gènere : Dansa

Durada : 58 minuts

Amb el Carnet del voluntariat 4€!