• Presentació de parelles lingüístiques a Torelló

    Divendres, dia 30 es va fer a Torelló la presentació del programa Voluntariat per la llengua d’aquest curs 2012-2013. L’acte va reunir gairebé la totalitat de les 25 parelles lingüístiques, que ja han començat les trobades.

    També va comptar amb la presència de la regidora de cultura, Núria Güell, com en cada edició, i la directora del CNL d’Osona, Dolors Solà. Tot i que ja fa anys que el programa funciona a Torelló, enguany hi ha hagut rècord de participació.

    Com a novetat, aquest any s’han afegit al programa entitats i establiments col·laboradors de Torelló que, a part de comprometre’s a atendre les parelles lingüístiques en català, ofereixen promocions i descomptes als voluntaris i aprenents.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes