• El documental del mes

  Town of runners

  Al juliol s’estrena el documental Town of runners. El documental, que mostra un retrat d’Etiòpia vista a través de les esperances i aspiracions d’una generació decidida a construir un futur millor per a ells i per al seu país, es projectarà en versió original en amhàric i oromo, subtitulat en català.

  Més informació: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/222-town_of_runners.html

  La productora del Documental del Mes ofereix a l’alumnat del CPNL i als participants en el programa Voluntariat per la llengua avantatges per assistir a les projeccions de la pel·lícula. La majoria de sales (no totes) ofereixen sessions gratuïtes o amb descompte presentant el carnet de l’alumnat o el carnet de VxL. Podeu consultar les sales, els dies de projecció, els horaris i els preus en aquest enllaç:

  http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html

   

  El Documental del Mes és una iniciativa de l’empresa Paral·lel 40 que, per a la subtitulació en català, té el suport de la DGPL i que té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes