• Noves opcions per participar al programa

  Per tal d’adaptar-nos més a les vostres necessitats, aquest any us proposem noves opcions per participar al programa de Voluntariat per la llengua.

           Fer parella lingüística convencional. La base del nostre programa i que tots coneixeu, es tracta de fer 10 sessions de conversa d’una hora de durada amb una persona que vulgui parlar en català.

   ·         Participar al Club de lectura.  Conjuntament amb la vostra parella lingüística o bé individualment. És una manera de fer de voluntari en grup dues hores al mes.

           Fer de voluntari esporàdic. Participar en alguna de les nostres activitats, fins i tot sense tenir parella activa. És una manera de fer de voluntari el dia que tu vulguis.

           Fer de voluntari actiu. Guiar alguna activitat proposada per tu: Coneixes un indret al teu municipi i ens el vols ensenyar? Treballes en algun museu i ens pots facilitar que el visitem? Doncs, anima’t! Nosaltres t’ajudarem a preparar-ho.

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes