El documental del mes, Infiltrators

Al setembre s’estrena el documental Infiltrators. El documental, que mostra els intents d’homes i dones palestins per passar a l’altre costat del mur de separació de Jerusalem, es projectarà en versió original en àrab, subtitulat en català.

Més informació: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/224-infiltrators.html

La productora del Documental del Mes ofereix a l’alumnat del CPNL i als participants en el programa Voluntariat per la llengua avantatges per assistir a les projeccions de la pel·lícula. La majoria de sales (no totes) ofereixen sessions gratuïtes o amb descompte presentant el carnet de l’alumnat o el carnet de VxL. A finals d’agost podreu consultar les sales, els dies de projecció, els horaris i els preus en aquest enllaç:

http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html

 INFILTRATORS

El Documental del Mes és una iniciativa de l’empresa Paral·lel 40 que, per a la subtitulació en català, té el suport de la DGPL i que té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques.