• Triomfa “El joc de l’amor”

    Dissabte 22 de novembre, dins els actes del 25è aniversari del CPNL, es va representar l’espectacle El joc de l’amor, creat i interpretat per alumnes i participants del programa de Voluntariat per la Llengua del CNL d’Osona.

    A l’obra hi van assistir unes 350 persones, que omplien la Sala 3 del teatre Atlàntida de Vic.

    L’obra, que va durar aproximadament una hora, recull i representa diferents maneres de veure l’amor. Això s’aconsegueix a partir de diferents textos d’autors com PereCalders, Gabriel Salvans, Vinicius de Moraes, Harold Pinter, William Shakespeare, Màrius Torres, Jacint Verdaguer, M.Mercè Marçal i Róbert Rojdestvenskiy.

    En l’espectacle es combina el text amb la música, la dansa i l’il·lusionisme. El resultat és una obra per a tots els públics que té moments divertits, romàntics, tendres…

    DPP_0010 DPP_0017DPP_0022 DPP_0014

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes