Ràdio Ona s’adhereix al programa VxL

Aquest mes d’octubre Ràdio Ona, l’emissora municipal de Torelló, s’ha adherit al programa del Voluntariat per la Llengua.

D’aquesta manera, s’ha formalitzat una col·laboració que ja es duia a terme des de fa temps a través d’entrevistes i participacions puntuals en programes de l’emissora.

De mica en mica, van augmentant el nombre d’entitats i establiments comercials de Torelló que s’adhereixen al programa, per tal d’ajudar tots els nous veïns i veïnes a practicar el català quan surten al carrer. Així que, ja ho sabeu, si sou un establiment comercial o una entitat i voleu formar part del Voluntariat per la Llengua i ajudar-nos a estendre l’ús de la llengua, adreceu-vos a l’Oficina de Català: torello@cpnl.cat o bé 93 850 51 92.

I si esteu aprenent català i teniu ganes de parlar-lo més bé, amb més fluïdesa i seguretat; o bé, ja parleu català i us agradaria ajudar algú a practicar-lo, i teniu una hora lliure a la setmana: apunteu-vos al programa del Voluntariat per la Llengua. Coneixereu gent nova, parlareu en català, i si la covid-19 ens ho permet, farem activitats diverses dins i fora de la comarca.

L’objectiu general del programa Voluntariat per la llengua és facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d’aquesta llengua en contextos reals de forma relaxada, per tal que es decideixin a parlar-la.  També serveix perquè les persones catalanoparlants s’adonin que hi ha molts nouvinguts que aprenen el català i que no cal canviar de llengua per acollir-los millor. En definitiva, és una iniciativa per parlar, sortir i conèixer gent tot practicant la llengua. Només cal ser major d’edat i comprometre’s a dedicar 10 hores, una hora per setmana, a conversar en català amb la persona assignada.

Print Friendly, PDF & Email