• Alumnes d’Inicial II de Convivim de Sant Andreu visiten la biblioteca de la Sagrera

    Dimecres 29, els alumnes del grup d’Inicial II que es fa a l’entitat Convivim de Sant Andreu van visitar  la biblioteca Marina Clotet de la Sagrera.

    Alumnes Inicial II de Convivim

     
    Com és habitual, els van mostrar les diferents seccions de la biblioteca fent especial esment a tots aquells materials que poden resultar útils per a l’aprenentatge del català. Per començar, van anar a la zona infantil per veure els contes per als nens més petits amb frases curtes acompanyades d’il·lustracions o els diccionaris amb imatges especialment interessants per als alumnes d’un nivell Inicial. 
     
    Després van passar a la secció dels còmics, els llibres de lectura fàcil, els audiollibres, els CD i les pel·lícules, les revistes i els diaris remarcant com els poden ajudar per aprendre d’una manera lúdica i divertida. Per acabar, van anar a la sala d’ordinadors i després, en una sala a part, van fullejar alguns dels materials que havien vist i que el personal de la biblioteca els tenia preparats, mentre els alumnes que no tenien el carnet van aprofitar per fer-se’l. 

     

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia