• El petit rusc, un altre establiment que fa créixer el programa “I tu, jugues en català?” a Sant Andreu

  El petit rusc, situada al carrer Rubén Darío, 27,  és el tercer establiment de Sant Andreu que, enguany, s’adhereix al programa “I tu, jugues en català?”  que promou el Consorci per a la Normalització Lingüística a tot Catalunya per tal de potenciar la llengua catalana en el sector del joc i de la joguina.

  Les germanes Sandra i Ana Maria Cañones són les propietàries d’aquesta singular botiga, de només un any de vida, que ja han estat premiades en la 13a edició  dels Premis Fundació Barcelona Comerç amb el Premi EIXOSBCN 2017 al Talent Jove.

  La Sandra i l’Ana Maria Cañones, propietàries d’El petit rusc

  El petit rusc és una botiga de criança sostenible, tal com la defineixen les propietàries, ja que estan especialitzades en la primera infància, és a dir, de 0 a 6 anys i on trobareu una oferta molt variada: articles per traginar els bebès, productes d’higiene ecològics, estris per menjar i joguines de fusta, sensorials i creatives amb marques artesanals i de proximitat com “Grapat” o “Enrosca” que tenen les instruccions en català.

  A més, organitzen activitats d’experimentació, xerrades, tallers i cursos i tenen una secció per a mares emprenedores del barri que creen productes com el tió sonall fet amb agulles de fer mitja.

  No us la perdeu, ve molt de gust visitar-la!

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

C. Sant Adrià, 20
Recinte Fabra i Coats
Antic edifici d’oficines, 1r pis

 

Horari d’atenció:

De dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Els dijous també a la tarda de 16 a 20 h

 


Recursos lingüístics en línia