• Èxit de la II Gimcana Cultural

    Més de 150 persones -alumnes dels cursos de català, participants del VxL, assistents dels grups de lectura “En català, llegim i parlem”, alumnes de l’Escola d’Adults Pla de Besòs… a les quals cal afegir les persones que representaven les entitats col·laboradores de Sant Adrià- van participar en la II Gimcana Cultural “A peu per Sant Adrià”.

    soritda 1

    Un moment de la sortida, els participants i els fotògrafs de l’Agrupació Fotogràfica Sant Joan Baptista en acció.

     

     

     

     

    L’objectiu de l’edició d’aquest any era visitar alguns dels centres educatius de la ciutat i aprofitar per descobrir nous espais de Sant Adrià. El recorregut va passar per vuit entitats, les quals tenien preparats diferents proves i jocs: un taller de romanó (Fundació Pere Closa), jocs d’ordinador (Grupo Unión), fer un marc de fotos (Barnabitas), deixar la petjada (EBM J.M. Céspedes), fer-se una xapa personalitzada (Aldees Infantils SOS), jugar a bitlles amb una mitja al cap (Casal Infantil La Mina) i guiar els equips amb una ambientació medieval (grup de teatre La Faràndula del Montalbán de l’Institut Manuel Vázquez Montalbán)… La Biblioteca Sant Adrià i la Biblioteca Font de la Mina van participar en la donació del premi final.

    Com l’any passat, tot el recorregut va ser seguit per l’Agrupació Fotogràfica Sant Joan Baptista. Molt aviat podeu veure totes les fotos.

    Des del Centre de Normalització Lingüística Badalona i Sant Adrià volem agrair a totes les entitats, a tots els patrocinadors (Patates Torres, Alcampo, Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú), a tot l’equip de l’institut Manuel Vázquez Montalbán i a totes les persones que han participat en aquesta gimcana i l’han feta possible, la seva contribució i el seu entusiasme.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      

Núvol d’etiquetes


Comentaris recents


Enllaços


Categories


Històric