• Felicitem els guanyadors de “Troba-la i encerta-la!”

  El joc va finalitzar i vam lliurar els premis (10 vals de 30 euros cadascun) als afortunats guanyadors: n’hi havia que eren alumnes dels cursos de català, n’hi havia que eren lectors dels grups de lectura, n’hi havia que eren alumnes d’institut, n’hi havia que eren passejants… però tots van estar interessats per aprendre!

  Vam recollir més de 700 butlletes!cistellI les vam comptar totes!

  dsc01329Ara toca gastar els premis a les botigues de l’@Associació Agrupació Botiguers de Sant Adrià i a les parades de l’@Associació de Venedors del Mercats de Sant Adrià, les dues associacions de comerciants que han col·laborat en el joc i han patrocinat els premis.

  També cal agrair a l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs el seu suport i a tots els botiguers la seva ajuda a fer que els jugadors passessin una bona estona!

  L’acte final -al qual van assistir l’alcalde de la ciutat, Joan Callau, i la regidora de Promoció Econòmica, Rut Soto- va incloure una petita xerrada sobre la tardor i els fruits de la temporada, a càrrec de Josep M. Giralt, professor del CNL.img_3177

  Si voleu veure les fotos d’aquests dies, són aquí.

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      

Núvol d’etiquetes


Comentaris recents


Enllaços


Categories


Històric