• Passejada de primavera

    Aquesta ha estat una sortida molt completa. Vam anar baixant per la llera del riu Besòs acompanyats de les explicacions de la nostra guia – la Mari – sobre el vincle de la ciutat amb el riu a través de fets històrics rellevants, d’anècdotes i de vivències. Després d’arribar fins a la platja, vam trobar un racó arrecerat on berenar una mica.

    Tot seguit vam filar cap el nucli urbà pujant per l’Avinguda de la Platja, l’Avinguda de Catalunya i la Plaça de la Vila, i vam anar coneixent diversos aspectes sobre la història del Sant Adrià urbà i industrial.

    Alumnes, aprenents i voluntaris van tenir doncs força estona per conversar entre ells (en català, és clar!).

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      

Núvol d’etiquetes


Comentaris recents


Enllaços


Categories


Històric