• Acomiadem el blog “A peu per Sant Adrià”

    Aquest blog, en funcionament des de l’any 2012, ha recollit totes aquelles activitats del Centre de Normalització Lingüística que han implicat passejar-se pel territori de Sant Adria de Besòs per conèixer la seva història, els seus barris, els seus espais naturals o la seva vida social.

    Les activitats han estat diverses: concursos i gimcanes lingüístiques, visites guiades i caminades. Ha estat un espai en el qual s’ha fet salut, s’ha fet cultura i s’ha practicat la conversa en català. Ha reunit alumnes dels cursos de català, participants del Voluntariat per la llengua, participants dels clubs de lectura i altres usuaris del CNL de Badalona i Sant Adrià.

    La major part d’aquestes activitats s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració desinteressada de persones voluntàries, a qui agraïm la seva dedicació i la seva il·lusió: sense elles, no hauria estat possible.

    Acomiadem aquest blog, però continuarà obert perquè tothom pugui veure les activitats que s’han fet i els àlbums de fotografies.

    Els nostres passos seguiran trepitjant Sant Adrià, però amb una nova fórmula que sortirà a la llum a partir de la  tardor del 2019.

    Moltes gràcies a tothom! Seguim caminant!

    La Mari Malmonge i la Mercè Castells, guiant-nos per la platja de Sant Adrià

    Print Friendly, PDF & Email

Cap comentari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Segueix-nos a:

      

Núvol d’etiquetes


Comentaris recents


Enllaços


Categories


Històric