Nivell B1. E1. El meu viatge a Catalunya

El meu viatge a Catalunya

 

El meu viatge va començar el febrer de 2022.Quan vaig arribar a Catalunya, vaig tenir la sensació d’entrar en un món nou, no sabia res, ni la seva cultura, ni la llengua ni les seves lleis. Em va costar  escoltar una llengua que no  podia parlar ni entendre.

No sabia que Espanya tenia dues llengües, castellà i català. Com que vaig decidir viure aquí, vaig triar el català, perquè ja que estem vivint a Catalunya he d’aprendre la seva llengua.

Vaig decidir anar a l’escola per aprendre l’idioma però havia d’esperar fins al maig per registrar-me a un curs, però tenia una gran passió per aprendre, i per això no vaig perdre el temps, vaig començar a llegir contes infantils, preguntava molt i escoltava  cançons catalanes. Recordo que demanava a la meva cosina que m’ensenyés una  paraula cada dia.

Quan vaig entrar a l’escola de Normalització Lingüística, vaig començar Inicial i després vaig passar al Bàsic 2 directament. Catalunya n’ha donat molt. Pel meu amor per aquest país, volia dominar la seva llengua.

Bhidari

Print Friendly, PDF & Email