• El Jurat del concurs delibera

    El Primer Concurs d’Autobiografies Lingüístiques “Les llengües de la meva vida” és a punt de finalitzar.

    Divendres 3 de febrer es van reunir els membres del Jurat -un membre del jurat va fer arribar prèviament, la seva valoració-. Va ser una deliberació llarga i complexa per la gran quantitat de trajectòries lingüístiques que hi han participat i, sobretot, per l’interès i la qualitat dels treballs persentats.

    El veredicte del Jurat es farà públic el proper 22 de febrer. Aquell dia, el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona celebrarà també el Dia Internacional de la Llengua Materna.

    Les autobiografies lingüístiques dels participants al concurs posen de manifest la gran diversitat de llengües maternes que conviuen a les aules de català: de l’alemany a l’uzbek passant per l’anglès, el basc, el francès, el gallec, l’hongarès, l’italià, el neerlandès, el romanès, el rus, el suec o l’ucraïnès; al costat del guaraní, el quítxua, el xinès mandarí, el xinès cantonès, el panjabi, el bengalí, l’urdú o el japonès, entre moltes altres llengües.

    El català és la llengua compartida per tots el participants!

Entrades recents


Arxius


Categories


Etiquetes


Meta