• Jocs per al Dia Internacional de la Llengua Materna

    El dia 21 de febrer commemorem el Dia Internacional de la Llengua Materna. El SLC de Barberà us proposa d’explicar a classe quins jocs recordeu de quan éreu petits, com en dieu en la vostra llengua i com s’hi juga.

    Com que segur que no els recordeu tots, us presentem el quadre Jocs de nens, de Pieter Brueghel, del s. XV, en què apareixen fins a 86 jocs, entre els quals hi ha baldufes, el cavall fort, estels, la gallineta cega, saltar, tabes o ossets i molts altres jocs tradicionals. Tots són jocs amb poc o cap material, i els representen més de 250 infants i només 1 adult.

    Podeu veure els jocs que hi ha al quadre en aquest vídeo, i una activitat en què es reprodueixen els jocs. A més, hi ha una descripció dels jocs del quadre en aquest enllaç.

     

    El trobareu en alta resolució, en aquest enllaç.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Etiquetes


Cursos


Benvinguda

Us donem la benvinguda al blog dels cursos de català que fem al SLC de Barberà del Vallès.

Esperem que sigui una eina útil per seguir els cursos presencial que feu amb nosaltres!