• Parlem de la gent normal

  Farem un exercici d’expressió oral per preparar la prova a partir del programa de TV3 ‘La gent normal’.

  Resultat d'imatges de la gent normal tv3

  http://www.ccma.cat/tv3/la-gent-normal/programa/

  http://www.ccma.cat/tv3/la-gent-normal/

  · Visualitza un dels capítols del programa que tracti el tema del qual vols parlar. Cada capítol dura entre vint minuts i tres quarts d’hora, depenent de la temporada en què s’hagi emès el capítol que triïs.

  · Prepara una exposició oral breu d’uns 5 minuts aproximadament per presentar el capítol a la resta de la classe. L’objectiu de la pràctica és expressar durant l’exposició els diversos punts de vista que es presenten al vídeo. Aquests punts de vista sobre un problema et poden ajudar a presentar arguments diversos per a l’exposició.

  · Fes servir el contingut de la unitat 31 del llibre de classe, sobretot el quadre de la pàgina 190, per preparar l’exposició amb els connectors adequats que t’ajudaran a fer una exposició coherent, ordenada i cohesionada.

  · Com en l’exposició oral del dia de la prova, assaja amb un esquema breu però no escriguis tot el que tens previst dir. A l’esquema hi pots anotar les idees principals ordenades.

  Molta sort!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Etiquetes


Cursos


Benvinguda

Us donem la benvinguda al blog dels cursos de català que fem al SLC de Barberà del Vallès.

Esperem que sigui una eina útil per seguir els cursos presencial que feu amb nosaltres!