• Sessió 15, 21 de maig

    Lèxic: fer els ulls grossos, com qui sent ploure, fer pasqua abans de rams, senyalar/assenyalar, número/nombre

    Fer una sol·licitud: sou veïns d’un barri en què considereu que hi ha poc transport públic. Decidiu entrar una sol·licitud a l’Ajuntament en què demaneu que es creï una nova línia d’autobusos que connecti el vostre barri amb el centre de la ciutat.

    Verbs: vam comentar els exercicis del full de l’altre dia, que s’havien de fer a casa; vam comentar com es donaven les ordres i com es feien les prohibicions en la segona persona del plural (beveu/no begueu, enteneu/no entengueu)

    Van comentar els casos dubtosos que hi en un full que us vaig donar fa uns dies (confusió entre haver-hi i ser, en/hi, que/què…)

    Exposicions orals

    Del llibre, pàgina 201, àudio 18

    Ortografia: la H

    DIJOUS

    Recordeu que la classe d’aquest dijous es trasllada a la Biblioteca, a dos quart de set. Ve l’autora del llibre que heu llegit aquest trimestre, la Tina Vallès, que comentarà amb vosaltres el llibre.

    Prepareu preguntes

     

    Els que no pugueu venir a les 18.30h, podeu venir a les 15.15, que farem, com les altres vegades que hem fet una activitat similar, una sessió per aclarir dubtes i repassar aspectes que us siguin més difícils.  

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.